Šifra: |
284642 |
ECTS: | 3 |
Nositelji: |
dr. sc.
Nikolina Gaćina, v. pred. - Predavanja
|
Izvođači: |
dr. sc.
Nikolina Gaćina, v. pred. - Seminar |
Prijava ispita: | Studomat |
Opterećenje: | |||||||
|
|||||||
Opis predmeta: | |||||||
Kolegij pruža teorijska i praktična znanja o održivosti u gastronomiji s naglaskom na hrvatsku regionalnu kuhinju. Studenti stječu razumijevanje općih i specifičnih odrednica održivosti, povijesnog razvoja i utjecaja gastronomije te važnosti lokalnih namirnica i autohtonih proizvoda. Poseban se naglasak stavlja na povezanost tradicije i inovacija u gastronomiji te primjenu stečenih znanja u poslovnoj praksi. |
|||||||
Ishodi učenja: | |||||||
|
|||||||
Literatura: | |||||||
|
|||||||
Preporučena literatura: | |||||||
|
4. semestar |
Izborni predmeti - Redovni studij - Turistički menadžment |
ponedjeljkom 9-11 h i prema prethodno dogovoru
Kabinet: 2