Šifra: |
214419 |
ECTS: | 3 |
Nositelji: |
mr. sc.
Tanja Radić Lakoš, v. pred. - Predavanja
|
Izvođači: |
mr. sc.
Tanja Radić Lakoš, v. pred. - Seminar |
Prijava ispita: | Studomat |
Opterećenje: | |||||||
|
|||||||
Opis predmeta: | |||||||
Priče o ljudima koji obolijevaju od kontaminirane hrane često dominiraju naslovima. Ponekad je to rezultat loše pripreme hrane. Drugi se put bolesti mogu pojaviti kao posljedica neadekvatne sanitarne prakse. Kontaminacija predstavlja stalni rizik za proizvođače i trgovce hrane. Potrebna je samo jedna pogreška da se bakterijama omogući širenje i zaražavanje serije proizvoda poslanih na konzumaciju u javnost. Troškovi povezani s pokušajem popravljanja situacije ne uspoređuju se sa štetom nanesenom ugledu tvrtke. |
|||||||
Ishodi učenja: | |||||||
|
|||||||
Literatura: | |||||||
|
|||||||
Preporučena literatura: | |||||||
|
3. semestar |
Izborni predmeti - Izvanredni studij - Turistički menadžment |
Ponedjeljak, 10.30 - 11.30
Kabinet: 11